Pogosta vprašanja

1. Kakšni so stroški in čas dobave?

Naročilo vam lahko pošljemo:

  • plačilo po povzetju ( vrednost naročila poravnate poštnemu uslužbencu ob prevzemu paketa) DOSTAVA 3,60€ + 1,05€(zaračuna pošta)
  • bančna transakcija ( z nakazilom na naš TRR) DOSTAVA 3,60€
  • pri nakupih nad 60 € je dostava brezplačna

V kolikor ste uporabnik kateregakoli spletnega bančništva (Klik, SkbNet, …) vam priporočamo plačilo po predračunu, kjer je znesek poštnine minimalen in sicer 3,60€. Na ta način se izognete visokim stroškom plačila po povzetju, ki so 4,65€.

Za vsa naročila je dobavni rok j 2-5 delovnih dni. V primeru da artikla ni na zalogi vas o tem in daljšem dobavnem roku obvestimo preko e-maila. Vsa naročila, prejeta ob  petkih  po 16.00 uri in med vikendom, odpošljemo v ponedeljek. Naročila oddana na praznik, bodo obdelana in odposlana prvi naslednji delovni dan.

2. Ali lahko artikle vidim v živo in jih osebno prevzamem?

Kwisko.si je le spletna trgovina, tako da vse artikle pošiljamo izključno po pošti. Ker se zavedamo, da lahko artikel v živo izgleda drugače, kot ste si ga predstavljali, vam ponujamo možnost zamenjave artikla ali vračila denarja. V tem primeru nam pišite na mail: info@kwisko.si.  Potrudili se bomo, da skupaj poiščemo ugodno rešitev za vas.

3. Prejel sem poškodovan artikel, kaj storiti?

Preden paket prispe do naročnika, gre čez veliko rok in včasih se zgodi, da prispe kakšen kos poškodovan. V tem primeru nas obvestite na mail: info@kwisko.si in zaprosite za ponovno pošiljko. Stroške, ki nastanejo zaradi poškodovanega artikla, krijemo mi.