Akcija!

Vlažilec zraka Deerma F300R

29,90

Na zalogi

Šifra: H-1 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Poskrbite za ustrezno raven vlažnosti v vašem okolju skozi vse leto. Eleganten, rdeč vlažilec zraka Deerma F300R ustvarja vodno meglico, katere glasnost lahko prosto prilagajate s posebnim gumbom. Šoba s podaljšanim izhodom se vrti za 360° – sami se odločite, kako jo boste postavili. Polnjenje rezervoarja za vodo je izjemno hitro in enostavno. Velikost naprave omogoča uporabo skoraj povsod.

Premalo vlažen zrak izsuši kožo in negativno vpliva na naše zdravje. Naprava Deerma pritegne pozornost s svojo intenzivno rdečo barvo in modernim dizajnom. Zaradi svoje majhnosti ga lahko uporabljate kjerkoli – ne samo doma, ampak tudi v službi! Na vaši mizi ne bo zavzel preveč prostora in vam bo  zagotavljal optimalno zračno vlažnost.

Zahvaljujoč svoji popolno premišljeni zasnovi lahko F300R ustvari vodno meglico z veliko prostornino in široko pokritostjo. Enakomerno vlaži celoten prostor, ne da bi se vlaga usedla na pohištvo. Ali želite delovanje naprave prilagoditi vašim potrebam ali razmeram v okolju?  Rdeči gumb na vlažilniku omogoča prosto prilagajanje jakosti ustvarjene meglice.

Polnjenje vode v rezervoar je enostavno in hitro. Naprave vam ni več treba dvigovati, premikati ali razstavljati. Samo odstranite zgornji pokrov!  Poseben indikator vam pomaga preprečiti prekoračitev najvišjega nivoja vode. S prostornino 2,5 l vam rezervoarja ni treba pogosto polniti.

Odločite se, v katero smer bo F300R razpršil vlažilno meglico. Šoba se vrti za 360° – samo zavrtite! To ne zagotavlja le optimalnega okolja v prostoru, ampak se tudi izogne ​​nabiranju vlage na stenah, pohištvu in električnih napravah. Odtok za meglico je dodatno razširjen, da zagotovi še boljše vlaženje zraka.

Rezervoar za vodo je izdelan iz trpežne PP plastike, ki je odporna proti koroziji in toploti. Zahvaljujoč temu vlažilec zraka Deerma F300R ne preseneti le s svojo vzdržljivostjo, ampak vam daje tudi dodatne možnosti! V vodo lahko brez skrbi dodate svoja najljubša dišavna olja, sadje ali celo rože, da napolnite prostor s prijetnim vonjem in se sprostite. Deerma skrbi tudi za varnost . Naprava natančno zazna nivo vode v rezervoarju in ko je ta prenizek, se samodejno izklopi. To zmanjša tveganje za poškodbe opreme. Nič več vam ni treba skrbeti, če pozabite izklopiti vlažilnik – Deerma F300R bo poskrbela za vse namesto vas! Naprava je zasnovana tako, da je  enostavna za uporabi in vzdrževanje. Gumijaste podloge proti zdrsu vam omogočajo, da vlažilec mirno stoji na kateri koli površini. Čiščenje rezervoarja za vodo ni težava- s premerom 200 mm je veliko lažje. Lahko tudi odstranite njegove komponente in jih operete.

Model DEM-F300R, Napetost 220-240V, Frekvenca 50-60Hz
Moč 25W
Kapaciteta 2,5l
Dimenzije 200x200x224 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vlažilec zraka Deerma F300R”