Akcija!

Pametna ura Xiaomi MI Watch Lite Črna GPS

65,00

Na zalogi

Šifra: X-1 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Perfektna pametna ura Xiaomi Mi Watch Lite prihaja v tanki in lahki zasnovi, v prenovljenem kvadratnem ohišju z 1.4 paličnim zaslonom. To je druga pametna ura, ki jo je lansirala znamka Xiaomi, čeprav je na videz precej podobna ostalim modelom Amazefit in z enako vrhunskimi specifikacijami in ceno. Številne funkcije vam bodo, brez dvoma, v pomoč pri skrbi za vaše zdravje in športno aktivnost.

1.4 inch TFT zaslon: 1.4 palični barvni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo naredi prikazano vsebino še lepšo in bolj živo. Poleg avtomatske prilagoditve osvetlitve prikazuje vse potrebne podatke.

Športni načini: Kjerkoli se nahajate Mi Watch Lite sledi vašemu gibanju v realnem času in podpira določeno nastavitev ciljev, ki pomagajo izboljšati vaše rezultate pri vadbi. Spremljate lahko: hojo, tek na prostem, tek na tekalni stezi, kolesarjenje na prostem, kolesarjenje na sobnem kolesu, plavanje na prostem ali v bazenu, treking, gorski tek, kriket ali prosti slog.

GPS + GLONASS: Z določanjem položaja GPS + GLONASS in več pametnimi senzorji ura natančno sledi vaši poti, hitrosti, razdalji in porabljenim kalorijam. Zagotavlja jasno slike vašega stanja vadbe in lahko meri kakršnekoli spremembe srčnega utripa.

Spremljanje srčnega utripa: senzor PPG natančno zaznava vaš srčni utrip 24 ur na dan in vas obvesti, če presežete določen nivo. Podatke o srčnem utripu v mirovanju lahko shranite do 30 dni, da lažje spremljate spremembe le-tega.

Spremljanje spanja: analiza kakovosti spanja s spremljanjem podatkov o spanju (globok spanec, lahek spanec, trajanje spanca)

 

 

 

Znamka Xiaomi
Model Mi Watch Lite Black
Kompatibilnost OS Android / iOS 9.0
Tip zaslona 1,4″ TFT zaslon 320 x 320p, Osvetlitev min. 350Nits(Typ)
Brezžična povezava Bluetooth
Povezljivost Pametna aplikacija Xiaomi Wear
Funkcije Merjenje 11 športnih aktivnosti (hoja, tek na prostem, tek na tekaški stezi, kolesarjenje na prostem, kolesarjenje na sobnem kolesu, plavanje na prostem, plavanje v bazenu, treking, hoja, gorski tek, kriket, prosti slog), Vreme, Ura, Svetilka, Bujenje
Napredne funkcije Merjenje srčnega utripa, Merilnik spanja, Prikaz obvestil, Upravljanje glasbe
Senzorji Vgrajen GPS / A-GPS / GLONASS, 3-osni merilnik pospeška, 3-osni žiroskop
Odpornost na vodo in prah 5ATM
Baterija 230mAh, Avtonomija 9 dni pri normalni uporabi, do 10h pri stalno vklopljenem GPS
Mere in teža Dimenzije: 41 x 35 x 10.9 mm, 11.9mm pri senzorju srčnega utripa, Teža: 21g ura + 14g pas
V paketu 1 x Pametna Ura Xiaomi Mi Watch Lite, 1 x pas,  1 x USB polnilna postaja

 

 

 

 

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pametna ura Xiaomi MI Watch Lite Črna GPS”