IP nadzorna Wi Fi kamera

49,90

IP nadzorna kamera, ki jo povežete na domaže Wi-Fi omrežje. Omogoča nadzor domače stavbe, njene okolice ali notranjosti preko vašega mobilnega telefona. Zaradi dvosmerne komunikacije je idealna tudi za uporabo kot otroška varuška. S kamero lahko zavarujete vašo stavbo pred nepridipravi. Ima namreč funkcijo avtomatskega zaznavanja premikanja. O tem vas obvesti s klicem na vaš telefon ali s poslanim e-mail sporočilom. V trenutku zaznanega premika, kamera tudi posname fotografijo in s tem “ujame” vsiljivca.

Ni na zalogi

Šifra: KA-1 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

wifiKamera14

Odlična barvna slika v HD ločljivosti.  Pomaga nadzorovati vaše otroke ter tudi domače živali. Sliko lahko vidite direktno na svojem telefonu.

wifiKamera2

Kamera omogoče dvosmerno komunikacijo s čistim zvokom, zato je idealna za uporabo namesto otroške varuške.

wifiKamera10

Z vgrajenimi LED lučmi je slika tudi v temi odlična. Tako lahko okolico vidite tudi ponoči.

wifiKamera16

Kamero lahko premikate tudi sami preko svojega mobilnega telefona. Naredi skoraj popoln krog, tako da noben kotiček ne ostane skrit.

wifiKamera4

Kamera ima tudi funkcijo avtomatskega zaznavanja premikanja. Ob zaznanem premiku vas takoj obvesti preko klica na mobilni telefon ali preko e-mail sporočila.

wifiKamera9

Fotografije in video se avtomatsko shranujejo na telefon, lahko pa v kamero vstavimo tudi microSD kartico(max. 64GB) – ni priložena.

wifiKamera8

Komplet vsebuje:
1x Kamera
1x Navodila
1x Set za montažo kamere
1x Vijaki za montažo kamere
1x Kabel microUsb – USB
1x Adapter

wifiKamera7

wifiKamera13

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “IP nadzorna Wi Fi kamera”