Akcija!

COLMI P9 pametna ura roza

29,90

Na zalogi

Šifra: N-5 Kategorije: , , , Oznake: , , , ,

Opis

Colmi P9 je pametna ura, ki vam bo olajšala življenje, poskrbela za zabavo in vam pomagala skrbeti za vašo kondicijo. Podpira 20 jezikov in zahvaljujoč zmogljivi bateriji deluje v stanju pripravljenosti tudi do 90 dni z enim polnjenjem. Uporabne funkcije, kot so spremljanje spanja in srčnega utripa, kalkulator in celo preprosta igra, bodo zagotovo prišle prav vsak dan. Zaslon na dotik in praktična obvestila naredijo uro še bolj zabavno in uporabno. Z normalno vsakodnevno uporabo lahko pametna ura z enim polnjenjem deluje do 7-8 dni, v določenih primerih in nastavitvah pa tudi 10 dni! 1,3-palčni barvni zaslon omogoča preprosto upravljanje pametne ure. Vmesnik na dotik je uporabniku prijazen in omogoča hiter in priročen dostop do najpomembnejših funkcij naprave.

Colmi P9 povežite s pametnim telefonom in nikoli več ne boste zamudili pomembnih informacij. Pametna ura vas bo obveščala o dohodnih sporočilih in telefonskih klicih v realnem času. Združljiv je z aplikacijami, kot so Facebook, Twitter, WhatsApp in Skype…

Pametna ura ponuja nekaj zanimivih funkcij, s katerimi bo vaše življenje bolj prijetno. Kalkulator vam bo zagotovo prišel prav vsak dan, preprosta, a privlačna igra pa vas bo zabavala, ko se na primer vozite z avtobusom ali čakate v vrsti. Povezava vašega P9 z aplikacijo vam omogoča tudi predvajanje glasbe na telefonu prek povezave Bluetooth, tako da vam ni več treba posegati po pametnem telefonu, da bi preklopili skladbe ali jih začasno ustavili.

Poseben vgrajen senzor, ki ga podpira napreden optični algoritem, omogoča merjenje srčnega utripa in krvnega tlaka v realnem času. P9 meri tudi raven kisika v krvi. Vse to vam omogoča dostop do številnih ključnih informacij za vaše zdravje in v kratkem času se boste lahko odzvali, če se pojavijo zaskrbljujoči simptomi.

Skrbite za zdrave nočne navade, da boste dovolj spali in tako uživali v dobrem počutju. Colmijev sistem za spremljanje spanja vam olajša to, da prepozna določene faze spanja, izmeri njihovo trajanje in vam zagotovi vrsto dragocenih informacij. Z analizo teh informacij boste bolje razumeli svojo biološko uro. Izvedeli boste tudi, katere navade je treba spremeniti, da bi izboljšali kakovost svojega spanca.

Preizkusite športne načine,  spremljate svoj napredek in optimalno načrtujete naslednjo vadbo. Hoja, tek ali gorsko pohodništvo? S Colmijem boste zagotovo našli nekaj, kar vam je všeč. P9 vam bo zagotovil informacije o prevoženi razdalji, porabljenih kalorijah, številu korakov in vašem srčnem utripu med vadbo. Tako boste lahko ustrezno prilagodili intenzivnost vadbe in zagotovili želene rezultate!

Blagovna znamka Colmi
Model P9
Barva roza
Širina traku 20 mm
Dolžina pasu 92/115 mm
Teža 34 g
Zaslon 1,3″ TFT
Ločljivost 240×240
Bluetooth 4.0
Nordic čip NRF52832
Kapaciteta baterije 210 mAh
Čas polnjenja Več kot 2-3 ure
Čas delovanja Do 8 dni
Združljivost Android 4.4 ali novejši/iOS 8.2 ali novejši
Stopnja zaščite IP67

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “COLMI P9 pametna ura roza”