Akcija!

Brezžične slušalke Haylou GT2S, Bluetooth 5.0 (črna)

20,00

Na zalogi

Šifra: N-8 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Odlična kakovost zvoka, udobje in vzdržljiva baterija – z brezžičnimi slušalkami Haylou GT2S lahko uživate v svoji najljubši glasbi, kadar koli želite!

Če imate radi glasbo, si zagotovo želite vrhunsko kakovost. Haylou GT2S uporablja napredno kodiranje zvoka (AAC) in digitalno obdelavo signalov (DSP) za stiskanje zvoka brez izgub. To vam omogoča, da ne uživate le v fantastični kakovosti glasbe, ki jo poslušate, ampak tudi prosto govorite po telefonu brez strahu pred popačenjem. Odličen zvok zagotavljata tudi polimerni stožec in majhen zvočnik. Prepričajte se, kako dobro lahko zvenijo vaše najljubše pesmi.

Haylou GT2S odlikuje tudi visoka odpornost na motnje. Vsaka slušalka je neodvisno povezana z virom signala, tako da lahko vedno računate na stabilnost in zanesljivost. Če slušalke izgubijo signal, bodo ekspresno spet povezane.

Popolnoma napolnjene Haylou GT2S delujejo do 12 ur! Dovolj, za poslušanje  pesmi, pogovarjanje s prijatelji, poslujete in gledate film – kratka življenjska doba baterije vas ne bo več omejevala.

Slušalke Haylou GT2S so zasnovane tako, da vam nudijo popolno udobje. So ultralahke – tehtajo le 3,7 g! Sploh ne boste čutili, da jih nosite. Slušalke so tudi tako majhne, da so skoraj nevidne. Popolnoma se prilegajo ušesu in ostanejo na mestu, dokler jih ne vzamete ven.

Sodoben Bluetooth 5.0 čip zagotavlja stabilno povezavo in  hitro vzpostavitev. Seznanite jih  s pametnim telefonom ali prenosnikom in poskrbite za nemoteno zabavo, pogovor ali počitek. Če izberete slušalke Haylou GT2S, lahko računate na dolg razpon – do 10 metrov. Svobodno poslušajte glasbo, ko delate, čistite stanovanje ali kuhate večerjo – skoraj nič vas ne omejuje!

Slušalke so opremljene z mehanskimi gumbi. Če ne marate gumbov na dotik z nizko občutljivostjo in nizko odzivnostjo ali pa želite le zanesljivo delovanje, izberite Haylou GT2S. Tako ste lahko vedno prepričani, da se bo naprava odzvala točno tako, kot želite.

Funkcije so preproste in praktične. Z gumbi lahko začasno ustavite in nadaljujete predvajanje, preklapljate med skladbami ter sprejmete ali končate telefonske klice. Prosto izberite kanale. Dvignite eno slušalko za vstop v mono način in drugo za vstop v stereo način. Preprosta in intuitivna rešitev, ki vam omogoča, da svoje najljubše pesmi poslušate tako, kot želite.

Haylou GT2S je mogoče integrirati z glasovnim pomočnikom Google, Siri ali Xiao Ai. Trikrat pritisnite, da prebudite pametnega pomočnika, nato pa mu povejte, kaj potrebujete. Navigacija, vremenska napoved, telefonske številke – s Haylou GT2S boste hitro dobili odgovore na vsa vaša vprašanja.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Brezžične slušalke Haylou GT2S, Bluetooth 5.0 (črna)”