Akcija!

Brezkontaktni Digitalni Termometer

19,90

Na zalogi

Šifra: TERM-1 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Brezkontaktni digitalni termometer za merjenje telesne temperature in temperature predmetov. Merjenje temperature z infrardečo svetlobo je zaradi njegove tehnologije 100% varno in higiensko. Digitalni termometer je namenjen vsem starostnim skupinam.

Izdelan iz profesionalnih medicinskih materialov (ABS plastika), brez živega srebra in zato varnejši od tradicionalnega živosrebrnega termometra. Opremljen s posodobljenim senzorjem visoke natančnosti in pametnim čipom, ki podaja natančne rezultate in zagotavlja odlično zmogljivost.

Termometer je bil klinično preizkušen in se je izkazal kot hiter in popolnoma zanesljiv za uporabo. Pri merjenju temperature zagotavlja minimalna odstopanja (natančen na 0,2°C).

Hitra meritev (cca 1s) in takojšnje odčitavanje na razdalji od 3 do 5 cm od čela. V primeru temperature višje od 37,8°C, bo zaslon termometra pričel utripati in piskati, ter vam tako sporočil povišano telesno temperaturo.

LED zaslon meritve prikaže v treh različnih barvah glede na višino telesne temperature:

ZELENA, kadar je telesna temperatura pod 37°C, MODRA kadar je telesna temperatura okoli 37°C, RDEČA, kadar je telesna temperatura višja od 37,8°C.

Vodite evidenco izmerjene temperature. Termometer shrani do 80 meritev temperature in jih kadarkoli lahko izbrišete.

 

Tehnični podatki:

Merilna natančnost: ± 0.2 ° C

Optimalna razdalja meritve: 3-5 cm

Napajanje: 2 x 1.5V AAA bateriji (nista priloženi)

Teža: 85g

Prikazovalna enota: Celzija (° C) / Fahrenheit (° F)

Delovno okolje: 10-40°C

Samodejni izklop za varčevanje z baterijami

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Brezkontaktni Digitalni Termometer”